Concurs de selectare ONG-uri pentru program de consultanță și mentoring

Asociația Obștească „CASMED” din municipiul Bălți anunță concurs de selectare a 8 organizații non-guvernamentale din zona de Nord a țării, prestatori de servicii sociale, pentru participarea în cadrul unui program gratuit de consultanță și mentoring. Programul va fi implementat în perioada octombrie 2016 – martie 2018 cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare (USAID).

Scopul programului este de a consolida capacitatea OSC-urilor în gestionarea și administrarea proiectelor, obținerea acreditării ca prestatori de servicii sociale și crearea de noi parteneriate cu APL-urile de diferite niveluri.

În cadrul programului de asistență ONG-urile selectate vor fi supuse unei evaluări organizaționale, vor beneficia de instruiri în domeniul Resurselor Umane, Managementului Financiar și de consultanță și coaching în elaborarea/modificarea/ajustarea documentelor de organizare internă.

Cine poate aplica: ONG-urile prestatoare de servicii sociale din raioanele Florești, Fălești, Râșcani, Drochia, Sângerei, Rezina și Șoldănești, care au implementat cel puțin un proiect.

Organizațiile interesate pot  participa la concurs, prezentînd CV-ul organizației și o scrisoare de intenție până la data de 01 noiembrie 2016 la adresa de e-mail: casmed.md@gmail.com.

 

Programul de asistență este realizat în cadrul proiectului “Organizațiile Societății Civile Rurale – actori activi în furnizarea și dezvoltarea serviciilor comunitare și promovarea integrării europene“, implementat de AO „CASMED”.

Acest program este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID).