Concurs de granturi pentru comunități din regiunea de Nord

AO “CASMED”, cu susținerea financiară a Fundației “HEKS Moldova” anunță un concurs de selectare a comunităților interesate de implementarea proiectului de îngrijire socio-medicală la domiciliu.
Scopul proiectului : dezvoltare a serviciilor integrate de îngrijire socio-medicală la domiciliu, în localitățile din zona de Nord a Republicii Moldova.
AO “CASMED” va oferi finațare pînă la 60%-70% din valoarea totală a proiectului. În cadrul proiectului primăria va pune la dispoziție spațiul necesar organizării și desfășurării serviciilor sociale, va contribui la finantarea consumului de energie electrica și termică, plata facturilor la apa curentă și cofinanțarea costurilor serviciilor sociale cu 30-40%, conform bugetului.
Cine poate aplica?
Organizații neguvernamentale sau primării, eligibile fiind următoarele raioane: Fălești, Sîngerei, Glodeni, Florești, Soroca, Rîșcani, Drochia.
Comunitățile interesate urmează să prezinte o scrisoare de intenție la adresa de email: casmed.md@gmail.com sau pe adresa: str. Ștefan cel Mare 19, ap 1-2, municipiul Bălți, pana pe data de 30 aprilie 2016.

Date de contact: Telefon (231) 27674; pagina web www.casmed.md