Cum să devii voluntar

CUM SĂ DEVII VOLUNTAR CASMED

Primul pas este să vrei să devii voluntar, informează-te despre profilul centrului nostru și despre ce fel de proiecte vrem să desfășurăm. Dacă nu te-ai răzgândit și încă îți dorești să fii voluntar în cadrul Centrului CASMED, redactează o scrisoare de motivație și argumentează de ce vrei să fii voluntarul nostru, în ce domeniu al centrului, iar noi așteptăm scrisoarea ta pe adresa de email:  casmed.md@gmail.com

Te vom contacta pe e-mail și vom stabili o întâlnire în care ne vom cunoaște mai bine, vom vorbi despre motivația ta de a fi voluntar și despre centrul CASMED, îți vom răspunde la întrebări și te vom întreba. În linii mari acesta va fi interviul pe care îl vei susține cu coordonatorul de voluntari și cu alte persoane care se vor ocupa de voluntari. Dacă ne-ai convins că tu ești unul dintre voluntarii pe care îi căutăm și noi suntem ceea ce cauți tu –  Batem palma!

Odată intrat în echipa noastră îți vom prezenta în detaliu proiecte în care te poți implica, vei primi fișa postului pe care urmează să îl ocupi, cu atribuții, resurse, responsabilități și nu în ultimul rând vei ști la cine să apelezi în caz de nevoie. De comun acord cu coordonatorul de voluntari vei stabili durata implicării tale în respectivul proiect și nu în ultimul rând vei încheia cu noi un Contract de Voluntariat. Ca orice asociație care își dorește calitate îți vom oferi un training la începutul fiecărui proiect.