Îngrijiri Sociale la Domiciliu

Găsirea unui îngrijitor și sau supravegherea îngrijirii a unei persoane dragi este extrem de împovărătoare pentru familii. CASMED va ajuta la furnizarea celui mai înalt nivel de îngrijire pe care familia dumneavoastră îl merită. Oferim accesul și sprijinul pe care familiile se chinuie să-l găsească.

Serviciile noastre oferă Clienților îngrijire la domiciliu de înaltă calitate, atunci când ei au nevoie.

Cui se adresează serviciul?

Serviciul este gândit pentru a sprijini clienții să-și mențină, pe cât posibil, autonomia funcțională și pentru a-și continua viața în propria locuință, în demnitate și respect.

  • persoane care au atins vârsta standard de pensionare; 
  • persoane cu dizabilități; 
  • bolnavi cronici care, din cauza bolii, nu sunt capabili să-şi desfășoare activitățile cotidiene (alimentare, igienă personală etc.). 

Ce include Serviciul de îngrijiri sociale la domiciliu?

Suport pentru procurarea, din mijloacele financiare ale beneficiarului a produselor alimentare, a mărfurilor de uz casnic și a medicamentelor;

Prepararea hranei, hrănirea, livrarea prânzurilor calde (după caz)

Plata, din mijloacele financiare ale beneficiarilor, a unor servicii comunale

Îngrijirea locuinței și a gospodăriei

Alimentare cu apă din fântână/izvor

Predarea și ridicarea obiectelor de uz casnic și a hainelor la/de la spălătorie, curățătorie chimică, reparație

Organizarea procesului de procurare și transportare, din mijloacele financiare ale beneficiarului, a combustibilului la domiciliu

Organizarea procesului de adaptare a locuinței la nevoile persoanei

Antrenarea beneficiarului în activități sociale și culturale

Menținerea/facilitarea comunicării cu rudele și prietenii

Realizarea igienei personale

Încălzirea sobei în perioada rece a anului

Consiliere.

Serviciul este disponibil în localitățile unde există acorduri de parteneriat cu autoritatea publică locală. Lista localităților (01.11.2021)

Serviciul este prestat în corespundere cu standardele minime de calitate și este acreditat de către  Consiliul Național de Acreditare a Prestatorilor de Servici Sociale.

Cum poți primi serviciul?

1

Spune-ne de ce ai nevoie

Trimiteți un formular simplu pentru a ne spune de ce ajutor aveți nevoie, fie pentru dumneavoastră, fie pentru un membru al familiei pe e-mail: ingrijiri.casmed@gmail.com , sau ne puteți contacta telefonic la numerele de telefon: 060957070; 069560259; 0 (231) 2 76 74  

 

2

Aranjăm o primă vizită 

Ne deplasăm la dumneavoastră acasă pentru a evalua situația și a găsi cea mai bună soluție. Primiți informații referitor la serviciile care ar cele mai potrivite pentru situația existentă și faceți cunoștință cu personalul de îngrijire.    

3

Agreăm programul de vizită  

Odată ce sunteți deciși cu privire la volumul de servicii, stabilim împreună un program regulat de vizite, adaptat nevoilor dumneavoastră.