Echipa

Echipa Consiliului de Administrare

Președintele Consiliului de Administrare

Sergiu Mihailov

Președintele  Consiliului de Administrare

Membră a Consiliului de Administrare

Aurelia Zaporojan

Membră a Consiliului de Administrare

Membră a Consiliului de Administrare

Natalia Mereuță

Membră a Consiliului de Administrare

Echipa administrativă

Este implicată în managementul direcției strategice și supravegherea implementării proiectelor din ianuarie 2011, asigurând promovarea unei culturi a dezvoltării profesionale continue în cadrul echipei CASMED pentru a deservi mai bine comunitatea.

Natalia Postolachi

Director executiv

Activând în calitate de Coordonator de Proiect din iunie 2014, a preluat rolul de Șef al Departamentului de Instruire și Formare Continuă, supraveghind cu meticulozitate activitățile didactice și cursurile de formare continuă oferite de organizație.

Livia Golovatîi

Șefă a Departamentului de Instruire și Formare continuă

 

În calitate de Șef al Departamentului de Dezvoltare Servicii la CASMED din iunie 2014, își aduce contribuția prin expertiza vastă în domeniile IT, Monitorizare și Evaluare, contribuind la creșterea eficienței și inovării în cadrul organizației.

Andrian Buga

Șef al Departamentului de Dezvoltare Servicii

Activând în calitate de Contabilă Șefă și Coordonatoare a Departamentului Financiar la AO „CASMED” din anul 2015, își demonstrează abilitățile puternice de gestionare financiară, consolidând astfel stabilitatea financiară și integritatea organizației.

Olga Moraru

Șefă a Departamentului Financiar; Contabilă-șefă

S-a alăturat echipei CASMED în octombrie 2021. Ea sprijină autoritățile locale în dezvoltarea comunităților prietenoase vârstnicilor, contribuind astfel la promovarea unui mediu social incluziv și susținător pentru toți membrii comunității.

Doina Petreanu

Coordonatoare de proiect; Mediatoare comunitară

Activând la CASMED din 2017, ea joacă un rol esențial în crearea și dezvoltarea grupurilor de seniori. Ea coordonează echipa de psihologi care oferă sprijin psihosocial refugiaților ucraineni, contribuind astfel la consolidarea comunității.

Ana Spînu

Coordonatoare de proiect; Mediatoare comunitară

S-a alăturat echipei AO „CASMED” în ianuarie 2024. Este recunoscută pentru expertiza sa în dezvoltarea și implementarea strategiilor financiare, excelând în domenii precum prognozarea financiară, bugetarea și dezvoltarea organizațională.

Ana Pricop

Manager financiar

Alăturându-se echipei în aprilie 2022, ea oferă sprijin umanitar crucial refugiaților ucraineni, implicându-se activ în livrarea ajutorului necesar și contribuind la îmbunătățirea condițiilor de viață și a vieții acestor persoane aflate în nevoie.

Anastasia Selivestru

Coordonatoare de proiect

Alăturându-se echipei în anul 2020, este responsabilă de managementul proiectelor și organizarea de seminarii în domenii diverse, remarcându-se prin implicarea activă în consolidarea legăturilor și îmbunătățirea vieții comunității locale.

Ina Cojocaru

Specialistă în relații sociale

Activează la AO „CASMED„ din primăvara anului 2021.  Oferă asistență personalizată grupurilor vulnerabile în căutarea și menținerea locurilor de muncă, remarcându-se prin abilitățile excepționale de comunicare și negociere.

Aliona Ciobanu

Asistent social; Specialistă în angajare asistată

Alăturându-se echipei CASMED în martie 2023, și-a adus profesionalismul în coordonarea echipei de asistenți sociali și îngrijitori care oferă servicii de îngrijire la domiciliu, având un impact semnificativ în sprijinirea comunității locale.

Tatiana Nedelcu

Asistent social

S-a alăturat echipei în anul 2020. A devenit forța motrice din spatele procesului de recrutare, dezvoltării și implementării procedurilor de resurse umane, precum și a managementului general al tuturor aspectelor legate de resursele umane.

Natalia Babira

Specialistă resurse umane (HR)

Din luna octombrie 2023, se implică activ în promovarea imaginii și activităților organizației, oferind totodată sprijin în organizarea activităților proiectelor, contribuind astfel la creșterea vizibilității CASMED în cadrul comunității.

Ana Spatari

Specialistă în relații publice (PR)

Activând în calitate de asistent de proiect din februarie 2024, oferă sprijin esențial în planificarea și organizarea activităților proiectului, contribuind la eficiența și implementarea cu succes a acestora în beneficiul comunității.

Daniel Soroceanu

Asistent de proiect

Alăturându-se echipei CASMED în februarie 2023, oferă asistență vitală copiilor refugiați în realizarea temelor școlare, facilitând astfel integrarea lor în noua comunitate și îmbunătățind comunicarea în aceste vremuri pline de provocări.

Tatiana Bondarenco

Pedagog

Din anul 2019, este responsabil pentru mentenanța parcului auto al Asociației, contribuind astfel la buna desfășurare a activităților și asigurând funcționarea corectă a infrastructurii necesare pentru derularea activităților în comunitate.

Victor Surdu

Administrator tehnic

S-a alăturat echipei CASMED în 2023 în calitate de șofer, asigurând transportul echipei de psihologi către zonele de intervenție, contribuind astfel la eficiența și promptitudinea acțiunilor organizației în sprijinul comunităților pe care le deservește.

Viorel Gheorghiță

Șofer

S-a alăturat echipei CASMED în 2024, asigurând transportul echipei de psihologi și asistenți medicali, contribuind astfel la eficiența activităților organizației în sprijinul comunităților pe care le deservește.

Iulian Roșca

Șofer

Echipa Centrului de Recuperare CASMED

S-a alăturat echipei CASMED în 2012, aducându-și expertiza în calitate de kinetoterapeut specializat în recuperarea motrică și somato-funcțională, sprijinind pacienții în procesul lor de recuperare după intervenții chirurgicale sau accidente.

Ala Brînză

Kinetoterapeut

Ea a făcut parte din echipa CASMED încă din 2015, aducând experiența și grijă necesare pentru a oferi terapii de masaj eficiente și confortabile, contribuind astfel la îmbunătățirea stării de sănătate și bunăstării pacienților.

Iulia Brumari

Maseură

S-a alăturat echipei CASMED în 2022, aducându-și expertiza în domeniul masajului. Contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate și recuperarea pacienților, oferind terapii personalizate și sprijin în procesul lor de vindecare și reabilitare.

Alina Draganel

Maseură

A devenit parte a echipei CASMED în august 2020, aducând expertiză și grijă în furnizarea terapiilor de masaj, sprijinind pacienții în procesul lor de recuperare și promovând relaxarea și confortul în cadrul Centrului de Recuperare.

Anna Dreglea

Maseură

A început cariera de maseur la Centrul de Recuperare CASMED în februarie 2024. Demonstrează empatie și grijă față de fiecare pacient, asigurându-se că își adaptează tehnicile pentru a le oferi cea mai bună experiență și beneficii terapeutice.

Victor Lebediuc

Maseur

Indiferent dacă este vorba despre o simplă răceală sau o problemă medicală mai complexă, abordează fiecare situație cu același nivel de atenție și devotament, asigurându-se că fiecare copil primește tratamentul adecvat pentru nevoile sale.

Ala Rusuhan

Pediatru

Încă din 2022 aduce grijă și atenție în consultarea fiecărui pacient ce pășește în Centrul de Recuperare CASMED. Cu abordare personalizată, evaluează nevoile individuale ale pacienților și recomandă cu atenție serviciile disponibile în centrul de recuperare.

Tatiana Botezatu

Medic generalist

Ocupă funcția de recepționistă la Centrul de Recuperare CASMED din ianuarie 2023, având ca responsabilități primirea și îndrumarea vizitatorilor, gestionarea programărilor și asigurarea unui flux de lucru eficient și organizat.

Marina Cozmac

Recepționistă

Alăturându-se în 2022 echipei „CASMED” în calitate de psiholog, oferă consiliere psihologică refugiaților ucraineni, utilizând atât terapia individuală, cât și terapia de grup pentru a-i ajuta pe aceștia să se adapteze la noul mediu.

Ana Antipova

Psiholog

S-a alăturat echipei CASMED în iunie 2023, oferind consiliere psihologică refugiaților din Ucraina. Se concentrează pe gestionarea eficientă a emoțiilor și a situațiilor dificile, facilitând astfel evoluția personală și profesională a acestora.

Natalia Jurjiu

Psiholog

Echipa mobilă de psihologi

Psiholog în cadrul echipei mobile din ianuarie 2022, oferă suport psihologic refugiaților din Ucraina, precum și resurse pentru gestionarea stresului și a traumei, contribuind la facilitarea procesului lor de adaptare și recuperare.

Ana Duminică

Psiholog

Psiholog în cadrul echipei mobile de psihologi din iunie 2022, oferă suport psihosocial refugiaților din Ucraina, cu accent pe femei și copii, ajutându-i să facă față traumelor, contribuind astfel la procesul lor de adaptare și recuperare în noua realitate.

Lilia Nacai

Psiholog

Psiholog în cadrul echipei mobile din martie 2023, se concentrează pe facilitarea dezvoltării personale a adolescenților, oferind ghidare în navigarea prin provocările specifice vârstei, contribuind la dezvoltarea sănătoasă și echilibrată.

Sandu Solcan

Psiholog

S-a alăturat echipei CASMED în iunie 2023. Oferă sprijin și consiliere psihologică familiilor refugiate din Ucraina, având experiență în lucrul cu persoanele cu nevoi speciale, în special copii. Contribuie la îmbunătățirea stării lor emoționale și mentale.

Iuliana Melenti

Psiholog

Echipa de Asistente medicale

A devenit parte a echipei CASMED în 2018, oferind îngrijiri medicale la domiciliu în mun. Bălti, or. Fălești și împrejurimi, îmbunătățind astfel accesul la sănătate și calitatea vieții în comunitățile vulnerabile.

Alexandra Chihai

Asistentă medicală – Fălești

S-a alăturat echipei AO “CASMED” în 2021. Activează în raionul Fălești, concentrându-se pe orașul Fălești, satul Făleștii Noi și Albinețul Vechi. Prin serviciile sale, contribuie la promovarea bunăstării în comunitățile din regiune.

Tatiana Tomac

Asistentă medicală – Fălești

S-a așăturat echipei CASMED în 2022. Joacă un rol esențial în susținerea comunităților din raionul Fălești, satul Făleștii Noi, Albinețul Vechi și orașul Fălești, prin promovarea accesului la servicii de sănătate.

Angela Muzica

Asistentă medicală – Fălești

A devenit parte a echipei CASMED în 2018, oferind îngrijiri medicale la domiciliu în mun. Bălti, or. Fălești și împrejurimi, îmbunătățind astfel accesul la sănătate și calitatea vieții în comunitățile vulnerabile.

Maria Revenco

Asistentă medicală – Bahrinești, Florești, Edineț

A devenit parte a echipei AO “CASMED” în mai 2021. Își aduce contribuția în raionul Edineț, concentrându-se pe furnizarea de îngrijiri la domiciliu în satul Trinca, pentru a asigura accesul la serviciile de sănătate în zonă.

Veronica Petrovici

Asistentă medicală – Trinca, Edineț

S-a alăturat echipei CASMED în 2022, oferind îngrijiri medicale la domiciliu în satul Tîrnova din raionul Edineț. Prin dedicarea sa și expertiza în domeniul medical, contribuie la promovarea bunăstării în comunitate.

Larisa Leanca

Asistentă medicală – Tîrnova, Edineț

Face parte din echipa CASMED din 2019. Își desfășoară activitatea în raionul Edineț, satul Gordineștii Noi, contribuind la îmbunătățirea stării de sănătate și la creșterea calității vieții în comunitatea rurală.

Valentina Vicol

Asistentă medicală – Gordineștii Noi, Edineț

S-a alăturat echipei AO CASMED în 2019 și își desfășoară activitatea în raionul Edineț, satul Gordinești, oferind îngrijiri medicale la domiciliu în scopul sprijinirii sănătății comunității locale.

Silvia Pîntea

Asistentă medicală – Gordinești, Edineț

Echipa de lucrători sociali și Îngrijitori la domiciliu

membră a echipei AO “CASMED” din februarie 2017, oferă servicii de asistență socială în satul Cuizăuca din raionul Rezina, contribuind astfel la îmbunătățirea stării de bine a beneficiarilor.

Maria Bârcă

Lucrător social – Cuizăuca, Rezina

și-a început activitatea la AO “CASMED” în ianuarie 2023. Își desfășoară activitatea în satul Tîrnova din raionul Edineț, sprijind beneficiarii să-și mențină, pe cât posibil, autonomia funcțională.

Mariana Costețcaia

Lucrător social – Tîrnova, Edineț

a devenit parte a echipei AO “CASMED” în aprilie 2017, desfășurându-și activitatea în satul Racovăț din raionul Soroca. Prin implicarea sa, aduce un aport semnificativ în sprijinirea persoanelor vulnerabile.

Liudmila Braniște

Lucrător social – Racovăț, Soroca

s-a alăturat echipei “CASMED” în mai 2018. Oferă servicii de îngrijire socială la domiciliu în satul Gribova din Drochia, menite să îmbunătățească calitatea vieții și să sprijine independența persoanelor vulnerabile din comunitate.

Mariana Pîrțu

Lucrător social  – Gribova, Drochia

 

este membră a echipei AO “CASMED” din mai 2018, desfășurându-și activitatea în satul Petreni, raionul Drochia. Prin serviciile sale de asistență socială, contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la sprijinirea persoanelor vulnerabile din comunitate.

Svetlana Cebanu

Lucrător social – Petreni, Drochia

s-a alăturat echipei AO “CASMED” în ianuarie 2019, desfășurându-și activitatea în satul Sofia din raionul Drochia. Zi de zi oferă suport social și îngrijire la domiciliu pentru locuitorii comunității, asigurându-le un trai decent ân propria locuință.

Galina Brînzei

Lucrător social – Sofia, Drochia

a devenit parte a echipei AO “CASMED” în noiembrie 2017, desfășurându-și activitatea în satul Băxani din raionul Soroca. Prin implicarea sa, contribuie la sprijinirea persoanelor vulnerabile și la promovarea incluziunii sociale în comunitatea respectivă.

Ludmila Guilă

Lucrător social – Băxani, Soroca

Începând cu august 2021, activează în satul Lopatnic din raionul Edineț, sprijinind persoanele vulnerabile să-și mențină, pe cât posibil, autonomia funcțională pentru a-și continua viața în propria locuință, în demnitate și respect.

Cristina Bordian

Lucrător social – Lopatnic, Edineț

 

s-a alăturat echipei AO “CASMED” în octombrie 2019, Activează în satul Gordinești din raionul Edineț, contribuind la promovarea incluziunii și sprijinirea persoanelor vulnerabile.

Natalia Cebaniuc

Lucrător social – Gordinești, Edineț

activează în satul Bocșa-Risipeni din raionul Fălești. Prin serviciile sale, contribuie la îmbunătățirea stării de bine a beneficiarilor.

Maria Ilcov

Lucrător social  – Risipeni-Bocșa, Fălești

a devenit parte a echipei AO “CASMED” în februarie 2021. Își desfășoară activitatea în orașul Edineț, sprijinind comunitatea locală și contribuind la îmbunătățirea condițiilor de viață pentru beneficiari.

Vera Postolachi

Lucrător social – Edineț, Edineț

 

membră a echipei AO “CASMED” din iunie 2017, desfășoară activități de asistență socială în satul Fundurii Vechi din raionul Glodeni, contribuind la îmbunătățirea calității vieții în comunitate.

Agafia Poiană

Lucrător social – Fundurii Vechi, Glodeni

 

s-a alăturat echipei CASMED în iulie 2014. Își desfășoară activitatea în satul Făleștii Noi, raionul Fălești. Prin serviciile sale de asistență socială, sprijină comunitatea locală în îmbunătățirea calității vieții pentru persoanele vulnerabile.

Liudmila Rotari

Lucrător social – Făleștii Noi, Fălești

își desfășoară activitatea la AO “CASMED” din ianuarie 2023 în satul s. Prajila din raionul Florești. Prin serviciile sale, sprijină comunitatea locală și contribuie la îmbunătățirea condițiilor de viață pentru beneficiari.

Lilia Puiu

Lucrător social – Prajila, Florești

își desfășoară activitatea la AO “CASMED” din ianuarie 2024, în satul Mărăndeni din raionul Fălești. Prin serviciile sale, sprijină comunitatea locală și contribuie la îmbunătățirea condițiilor de viață pentru beneficiari.

Irina Licimaniuc

Lucrător social – Mărăndeni, Fălești

 

desfășoară activități la AO “CASMED” în satul Corpaci din raionul Edineț. Prin implicarea sa, aduce un aport semnificativ în sprijinirea persoanelor vulnerabile și în îmbunătățirea calității vieții în comunitatea respectivă.

Violina Cobiac

Lucrător social – Corpaci, Edineț

 

activează la AO “CASMED” din august 2016, desfășurându-și activitatea în satul Pietrosul Nou, raionul Fălești. Prin implicarea sa, contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la sprijinirea persoanelor vulnerabile din comunitate.

Angela Vigulearschi

Lucrător social – Pietrosu Nou, Fălești

este parte a echipei “CASMED” din ianuarie 2022. Își desfășoară activitatea în satul Gribova din raionul Drochia, contribuind la îmbunătățirea calității vieții și la sprijinirea persoanelor vulnerabile din comunitate.

Diana Grozavu

Lucrător social – Gribova, Drochia

își desfășoară activitatea la AO “CASMED” în satul Cușmirca din raionul Șoldănești din aprilie 2024. Prin serviciile sale, contribuie la sprijinirea persoanelor vulnerabile și la îmbunătățirea condițiilor de trai în comunitatea respectivă.

Olga Cușnir

Lucrător social – Cușmirca, Șoldănești

își desfășoară activitatea din aprilie 2024 în satul Mihăileni din raionul Rîșcani. Prin implicarea sa, contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la sprijinirea persoanelor vulnerabile din comunitate.

Rodica Dudnic

Lucrător social – Mihăileni, Rîșcani

își desfășoară activitatea din aprilie 2024 în satul Viișoara din raionul Edineț. Prin implicarea sa, contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la sprijinirea persoanelor vulnerabile din comunitate.

Corina Cebotari

Lucrător social – Viișoara, Glodeni

își desfășoară activitatea din aprilie 2024 în satul Cuhureștiii de Sus din raionul Florești. Prin implicarea sa, contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la sprijinirea persoanelor vulnerabile din comunitate.

Ina Ciobanu

Lucrător social – Cuhureștii de Sus, Florești

își desfășoară activitatea din aprilie 2024 în satul Bahrinești din raionul Florești. Prin implicarea sa, contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la sprijinirea persoanelor vulnerabile din comunitate.

Victoria Dolganiuc

Lucrător social – Bahrinești, Florești

își desfășoară activitatea în satul Hiliuți din raionul Fălești. Prin implicarea sa, contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la sprijinirea persoanelor vulnerabile din comunitate.

Lucia Marjin

Îngrijitor la domiciliu – Hiliuți, Fălești

își desfășoară activitatea în satul Camenca din raionul Glodeni. Prin implicarea sa, contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la sprijinirea persoanelor vulnerabile din comunitate.

Dorina Dubinschi

Îngrijitor la domiciliu – Camenca, Glodeni

își desfășoară activitatea în satul Obreja Veche din raionul Fălești. Prin implicarea sa, contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la sprijinirea persoanelor vulnerabile din comunitate.

Silvia Tereniuc

Îngrijitor la domiciliu – Obreja Veche, Fălești