CONCURS PENTRU ELABORAREA CAIETULUI DE SARCINI
| 07.02.2024Asociația Obștească „CASMED” anunță concurs privind elaborarea caietului de sarcini pentru dezvoltarea platformei digitale specializate în servicii de îngrijire la domiciliu, în continuare platforma WeCare și a prototipului vizual al platformei.
- CONTEXTUL ACHIZIȚIEI
AO „CASMED”, organizație cu o experiență de peste 13 ani în dezvoltarea serviciilor de îngrijiri la domiciliu, lansează cerere de propuneri de la companii IT calificate, interesate în elaborarea caietului de sarcini pentru dezvoltarea platformei WeCare și a prototipului vizual al acesteia.
- OBIECTUL ACHIZIȚIEI
Obiectul contractului de achiziție îl constituie serviciile de elaborare a caietului de sarcini pentru dezvoltarea platformei WeCare și a prototipului vizual.
- CONSIDERAȚII GENERALE
Limba de redactare a ofertei: limba română. Nu se admit oferte parțiale. Nu sunt luate în considerare oferte incomplete.
- CARACTERISTICI ȘI OBIECTIVE CHEIE ALE PLATFORMEI
Platforma WeCare își propune să revoluționeze sectorul serviciilor de îngrijire la domiciliu din Moldova, România și Ucraina, oferind spațiu unde cererea se va întâlni cu oferta. Platforma va o sursă de încredere pentru persoanele care au nevoie de diverse servicii de îngrijire la domiciliu.
Platforma digitală se va adresa persoanelor care necesită servicii de bază de îngrijire la domiciliu, inclusiv, dar fără a se limita la: Îngrijire post-fractură; Îngrijire și recuperare după un accident vascular cerebral; Îngrijirea persoanelor cu demență; Servicii de babysitter; suport în sarcinile casnice pentru persoane în etate și cu dizabilități.
Prestatori verificați și instruiți: Platforma va asigura servicii de îngrijiri de înaltă calitate prin conectarea utilizatorilor cu îngrijitori verificați și instruiți.
Acoperire la nivel național și prețuri competitive: Platforma va acorda prioritate accesibilității oferind servicii în Moldova, România și Ucraina. În plus, vor fi implementate strategii de prețuri competitive pentru a face serviciile de îngrijire la domiciliu mai accesibile.
Transparență și mecanism de feedback: transparența va fi susținută printr-un mecanism robust de feedback, în care clienții pot lăsa recenzii, permițând luarea deciziilor în cunoștință de cauză pentru viitorii utilizatori. Această caracteristică permite, de asemenea, îngrijitorilor profesioniști să-și construiască reputația pe baza recenziilor clienților.
Componenta educațională: O parte integrantă a platformei va fi componenta educațională, oferind îngrijitorilor oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile și cunoștințele prin: Materiale didactice și educaționale gratuite; Cursuri video educaționale; Podcasturi; Cursuri acreditate cu plată.
Platforma va avea doua componente de vizualizare distincte: pagina web; aplicația mobila (android, iOS).
Pagina web va avea scopul de informare si va include informatie de interes pentru potențialii utilizatori ai platformei: prestatori de servicii (persoane fizice sau juridice); beneficiari de servicii. Aceasta va contine link-uri functionale de creare cont utilizator sau inscriere la cursuri.
Aplicatia mobila va include restul modulelor platformei si va fi utilizata de catre cele două categorii de utilizatori.
- 5. EVALUAREA OFERTELOR: CONSIDERAȚII DE CALITATE ȘI COST
Evaluarea ofertelor va fi efectuată după următoarele criterii:
- existența experienței anterioare în dezvoltarea de produse similare (portofoliu);
- calificarea mebrilor echipei propuse pentru implementarea lucrărilor;
- termen restrâns de realizare a lucrărilor;
- prețul ofertei.
- INSTRUCȚIUNI PENTRU OFERTANȚI
Caietul de sarcini va include, dar nu se va limita la:
- Scopul, obiectivele și principiile de bază ale Sistemului
- Modelul business al obiectului automatizării
- Arhitectura, cerințele și principiile de funcționare ale Sistemului
- Cerinţe generale faţă de Sistem
- Recomandări faţă de arhitectura Sistemului
- Cerinţe faţă de bazele de date
- Cerinţe faţă de aplicaţii software
- Cerinţe faţă de Sistemul de securitate
- Cerinţe faţă de nomenclatoare
- Cerințele generale privind securitatea datelor cu caracter personal prelucrate în cadrul Sistemului
- Interfața și accesul la resursele Sistemului
- Serviciile oferite de sistemul informatic
- Părțile implicate şi roluri ale sistemului informatic
- Cerinţele generale obligatorii privind capacitatea funcţionalității sistemului
- Cerinţele generale obligatorii privind atributele de calitate și performanță (nefuncționalități)
- Cerințe faţă de documentație
- Protocoale de testare și asigurare a calității
Prețul ofertei va fi indicat cu TVA, în valută națională, separat pentru cele două componente:
- Elaborarea caietului de sarcini;
- Elaborarea prototipului vizual.
Ofertele pot fi expediate prin email pe adresa ingrijiri.casmed@gmail.com, prin curier sau poștă la adresa AO „CASMED” str. Mircea cel Bătrân 81, of. 51, Bălți, Republica Moldova, sau direct la oficiul CASMED.
Bugetul maxim disponibil: 6,000 EURO.
Termenul limită de depunere a ofertelor este: 14 februarie 2024, ora 23:59.
Ofertele trebuie să fie semnate și ștampilate de o persoană autorizată a Ofertantului. Ofertantul acceptă ca AO „CASMED” să multiplice pentru uz intern oferta prezentată.
Oferta trebuie să fie valabilă pentru cel puțin 30 zile calendaristice de la data depunerii.
Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la telefon: 067700251, sau la adresa de e-mail: ingrijiri.casmed@gmail.com, persoana de contact Buga Andrian.
Concursul de selectare a ofertelor este organizat în cadrul proiectului „Împuternicirea refugiaților și a comunității gazdă prin protecție sporită, sprijin pentru sănătatea mintală și consolidarea capacităților”, implementat de către A.O. „CASMED”, cu suportul financiar al Societății Ebraice de Adăpostire și Ajutor pentru Imigranți, HIAS