„Toamna de aur a seniorilor” la Sofia, r. Drochia

În această duminică, 06 octombrie 2019, Grupul de Seniori „Sofienii” din s. Sofia, r. Drochia au desfășurat o activitate de suflet cu genericul „Toamna de aur a seniorilor”.

 

Scopul activității a fost promovarea îmbătrânirii active, sănătoase și pozitive în rândul locuitorilor din s. Sofia și asigurarea schimbului de experiență cu alți seniori, din alte localități.

Astfel, „Sofienii” au fost gazdele grupurilor de seniori: „Romantica” din s. Corpaci, r. Edineț, „Speranța” – s. Viișoara, r. Edineț și „Senioritele” – s. Pelinia, r. Drochia.

 

Membrii grupurilor de seniori au cântat, au dansat, au spus glume și au prezentat scenete, toate despre viață, îmbătrânire și frumusețea toamnei din viața omului, astfel netezind cu grijă ridurile de pe frunțile spectatorilor și aducând strălucirea în ochi și multe zâmbete pe chipuri.

 

GS „Sofienii”, au fost ajutați în organizarea sărbătorii de voluntarii grupului, de un economic din localitate, precum și de preotul din sat, care, de altfel, a și fost prezent la sărbătoare.

Prin evoluția lor, seniorii au transmis emoții vii, iar receptivitatea și reacțiile sălii au fost acei indicatori care au demonstrat că această activitate și-a atins scopul definit și a fost pe placul locuitorilor din satul Sofia și oaspeților.

 

Aflați mai multe despre activitățile seniorilor CASMED accesând acest link.