Serviciile de Îngrijiri Socio-Medicale la Domiciliu – Acum și în municipiul Edineț!

Centrul de Asistență Socio-Medicală la Domiciliu „CASMED” în colaborare cu Consiliul raional Edineț și Primăria Edineț, organizează evenimentul de lansare a proiectului „Extinderea și consolidarea serviciilor integrate socio-medicale de îngrijiri la domiciliu” în raionul Edineț , miercuri, 17 iulie 2019, ora 10.00, în incinta Restaurantului „Sangal”, or. Edineț, str. Independenței 37.  

 

În cadrul evenimentului de lansare, vor fi prezentate informații detaliate privind extinderea și consolidarea serviciului în raionul Edineț, necesitatea creării echipei mobile de asistenți medicali, modalitatea de selectare a beneficiarilor în serviciu,  precum și despre alte activități preconizate în cadrul proiectului.  

 

La eveniment sunt invitați reprezentanți ai APL, prestatori publici de servicii sociale și medicale, reprezentanți ai societății civile și alte persoane interesate.

 

Evenimentul este sprijinit de către Caritas Republica Cehă în colaborare cu Asociația Obștească Pro-Development și Asociația Obștească HOMECARE, cu suportul financiar al Republicii Cehe prin Programul ”Cooperarea Cehă de Dezvoltare”.

 

Centrul de Asistență Socio-Medicală la Domiciliu „CASMED” este o organizație non-profit, apolitică, care prestează servicii integrate de îngrijiri la domiciliu în peste 65 de localități din centrul și nordul țării, aducând, din 2010, în viața vârstnicilor și a persoanelor cu dizabilități mai multă sănătate, sprijin și speranță de viață, promovând, totodată, în rândul persoanelor de vârsta a treia conceptul de îmbătrânire activă și pozitivă. AO CASMED este acreditată în prestarea serviciilor sociale și medicale de îngrijiri la domiciliu.

 

Pentru mai multe informații, scrieți la adresa de e-mail: casmed.md@gmail.com sau telefonați la numărul de telefon 0231 2 76 74 (Persoana de contact – Ana Spînu, Coordonator proiect).