Înregistrare pentru Bunica Fest 2019

AO CASMED invită să se înregistreze interpreți, colective artistice profesioniste, precum și agenți economici care doresc să se promoveze la cel mai frumos eveniment dedicat bunicuțelor și buneilor – Bunica Fest 2019, care va avea loc la 8 septembrie, în scuarul Teatrului Național Vasile Alecsandri.

 

Bunica Fest este un eveniment cultural, organizat al treilea an consecutiv, care vine să promoveze comunicarea între generații și integrarea socială a vârstnicilor în viața comunității. La festival sunt așteptați peste 700 participanți din zona de nord, dar și din alte regiuni ale țării.

 

În acest an, Bunica Fest vine cu un program divers ce va include activități pentru toate categoriile de vârstă:  program artistic, concursuri, ateliere de creație, workshop-uri, expoziții, și, cel mai important aspect – ocazia de a petrece timpul împreună cu bunicii noștri care vor promova valori și tradiții către tânăra generație.

Detalii despre edițiile anterioare ale festivalului le puteți vedea AICI și AICI.

 

Dacă sunteți interesat și doriți să luați parte la evenimentul cultural Bunica Fest 2019, completați formularul de înregistrare agenți economici sau formularul de înregistrare interpreți/colective artistice în dependență de specificului activității Dvs.

Termen limită de aplicare: 20 august curent.

 

Pentru detalii scrieți la bunica.fest@gmail.com sau sunați la 079 75 55 97. Persoana de contact – Angela Tabarcea, coordonator de proiect.

 

Haideți să organizăm împreună cel mai frumos eveniment al toamnei în capitala de nord!