CASMED – mediu prietenos angajaților

Dezvoltarea profesională și personală a angajaților este „carte de căpătâi” pentru CASMED în prestarea serviciilor de calitate.
 
 
Astfel, în luna octombrie, lucrătorii sociali și asistenții medicali din echipa CASMED au participat la o serie de activități, menite să îi ajute să își îndeplinească responsabilitățile mai eficient, dar și să îi consolideze ca echipă.
 
 
La 10 și 11 octombrie curent, lucrătorii sociali au fost antrenați în seminarul cu genericul „Consilierea socială în îngrijirea la domiciliu”. Aici au aflat despre tehnici de comunicare și de ascultare activă a beneficiarilor. Vârstnicii deseori sunt triști că nu le mai deschide nimeni poarta și nu au cui povesti despre durerile lor, iar lucrătorii care îi vizitează zilnic, vor putea să le aducă lumină în casă și suflet, cu o vorbă bună.
 
 
În următoarea săptămână, la 15 și 16 octombrie, asistenții medicali au participat la o instruire cu genericul „Profilaxia arderii profesionale”. Activitățile din agendă i-au ajutat să înțeleagă ce poate provoca procesul de ardere profesională și cum pot preveni sau diminua acest fenomen prin terapie de artă, comunicare și intervenții psihologice.
 
 
Urmăriți-ne, ca să aflați despre aflați despre activitatea noastră și despre potențiale locuri vacante în echipa noastră!
 
www.casmed.md