Asistentele Medicale CASMED – laureate la Gala Premiilor în Sănătate

Echipa de Asistente Medicale CASMED – Antonina Mortean, Zinaida Neagu, Ala Brînză, Iulia Brumari – este laureată a „Galei Premiilor în Sănătate 2018, Ediția a V-a la categoria „Cea mai bună echipă de asistenți medicali”.

În perioada aprilie 2017- aprilie 2018, echipa a efectuat peste 4500 vizite medicale la domiciliu pentru un număr aproximativ de 120 persoane. Peste 30 de persoane au redobândit mobilitatea și dorința de viață, grație tehnicilor de Kinaestetics, pe care asistentele medicale CASMED le aplică zilnic în activitate.

Toate aceste rezultate au fost obținute datorită profesionalismului, entuziasmului, și dăruirii cu care își îngrijesc pacienții.

Evenimentul a fost organizat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în parteneriat cu Biroul Organizației Mondiale a Sănătății din Republica Moldova, Compania Națională de Asigurări în Medicină și Centrul pentru Informare și Comunicare în sănătate.

Mulțumim HEKS Moldova și Reprezentanței în Moldova a Crucii Roșii din Elveția Schweizerisches Rotes Kreuz pentru încrederea acordată și suportul pe care CASMED îl primește în îndeplinirea misiunii sale.

#GalaPremiilorInSanatate #CASMED #homecare #BestNursesOftheWorld