Am făcut un pas corect când mi-am ales profesia de psiholog

 

2

 

„Nu vă fie teamă să dați cuvinte de încălzire. Și fapte bune. Cu cât mai multe lemne de foc le pui în foc, cu cât se va întoarce mai multă căldură”.

Omar Khayyam

 

Acesta este motto-ul vieții mele.

Sunt o fire comunicabilă, zâmbitoare, pozitivă. Mă consider o persoană fericită și împlinită, am familie și doi feciorași, de care sunt foarte mândră.

 

Mă numesc Komarnițki Liudmila și sunt psiholog în cadrul Echipei mobile Glodeni, chiar de la începutul lansării serviciului. Lucrând zi de zi cu beneficiarii din cadrul serviciului, am înțeles că am făcut un pas corect când mi-am ales profesia de psiholog.

 

Îmi place foarte mult ceea ce fac. Mai ales lucrul cu copiii, ei sunt pentru mine ca razele de soare. De la ei am învățat că dăruind căldură sufletească, zâmbete, tandrețe, cu siguranță le primești înapoi. Ce poate fi mai frumos decât ochii copilașilor fericiți? Pentru mine asta este cea mai mare recompensă pentru munca mea

 

Ador muzica și sunt solistă într-un colectiv muzical din orașul Bălți.

 

Timpul liber îmi place să îl petrec acasă cu familia mea: citim cărți, ne jucăm, ne creăm dispoziție bună, și facem multe alte activități distractive.