Activitate de Well-Being „Bolile aparatului locomotor și medicina naturistă” în s. Corpaci, r. Edineț

În Duminica de 24 iunie, Grupul Seniorilor „Romantica” din satul Corpaci, raionul Edineț au participat la o activitate de well-being cu genericul „Bolile aparatului locomotor și medicina naturistă”. Asistentele medicale CASMED – Antonina Mortean, Ala Brînză și Edita Ţurcan au participat la activitate în calitate de experți. De asemenea, la eveniment a fost prezent și Veaceslav Uja, primarul s. Corpaci, care întotdeauna susține inițiativele seniorilor din localitate. 

 

Participanții au discutat despre diverse simptome, modalități  de tratare și utilizare a plantelor medicinale în eradicarea durerii. Vârstnicii au venit cu propriile exemple și recomandări în acest sens, dar și au pus întrebări specialiștilor CASMED. Doamna Eugenia Jelimalai,  o vârstnica activă din comunitate, care folosește de mulți ani plantele medicinale, a vorbit despre puterea miraculoasă a acestora, care a resimțit-o personal.

 

La activitate au fost invitați și membrii grupului de seniori „Speranța” din satul Viișoara. La final, toți participanții s-au încins în horă.

Felicitari și respect seniorilor, gratitudine autorității publice locale pentru grija față de aceștia!