Termeni și condiții

INTRODUCERE

AO Casmed, administrează site-ul https://casmed.md, numit în continuare casmed.md se angajează să păstreze caracterul confidențial al informației furnizate de către Dvs la accesarea și completarea Formularului de Comandă.

AO Casmed, în continuare „Furnizor de servicii”, este distribuitorul oficial al producției și serviciilor marca “Casmed” pe teritoriul Republicii Moldova.

Furnizorul de servicii, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului casmed.md își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă, acceptarea Politicii de confidențialitate și Termenilor de utilizare presupune cunoașterea conținutului acestora și modificările operate.

Clientul acceptă Termenii şi condițiile, apăsând butonul „Confirmarea Comenzii”, în ultima etapă de înregistrare a comenzii pe site.

DREPTURILE DE AUTOR

Conţinutul site-ului este protejat de legislaţia Republicii Moldova, în general, şi de Legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe nr.139 din 02.07.2010, în special.

Prin conținut se subînțelege, fără a se limita la orice tip de materiale publicate pe site sau părţi componente ale acestuia, inclusiv: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, aplicaţii software şi alte date. Titular al dreptului de proprietate asupra site-ului este Furnizorul de servicii, cu excepția cazurilor în care materialele respective aparţin unor terțe persoane.

DESCRIEREA PRODUSELOR

Produsele și serviciile marca “Casmed” sunt puse la dispoziția consumatorului întocmai după cum sunt prezentate de către producător şi sunt oferite în limita stocului disponibil.

Furnizorul garantează calitatea produselor și serviciilor “Casmed”, conform standardelor în vigoare a Republicii Moldova, în limita termenului de garanție.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar descrierea produselor sunt identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către producători şi corespund realităţii în momentul introducerii lor în baza de date. Furnizorul își rezervă dreptul de a elimina, modifica sau adăuga la descriere parametri noi fără o notificare prealabilă.

În cazul în care aveţi întrebări suplimentare privind proprietățile și caracteristicile produselor, înainte de a înregistra comanda, ar fi bine să concretizaţi cu Serviciul de informații la numărul de telefon +373 / 69 56 02 59 sau la email: info@casmed.md.

PREȚURILE

Prețurile produselor sunt afișate pe site pentru fiecare produs în parte, sunt exprimate în Lei moldoveneşti.

La recepționarea mărfii va fi eliberat bon de plată care va cuprinde suma totală a comenzii.

ACHITARE

Achitarea comenzilor este posibilă prin următoarele metode:

 • În numerar (cash) – la primirea comenzii veți primi bonul fiscal ce va confirma plata.
 • Cu cardul – la primirea comenzii veți primi bonul fiscal ce va confirma plata.
 • Transfer bancar (persoane juridice) – puteți solicita un cont spre plată în baza căruia o să achitați comanda și veți primi factură fiscală .
 • Plata online cu cardul
  • Plata online se face in condiții de siguranta maxima folosind un card bancar care permite efectuarea de tranzacții online. După efectuarea plății veți primi o confirmare de plata pe adresa dvs. de email.
  • Procesatorul de plata folosește un sistem securizat, bazat pe standardul 3Dsecure. 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzacții sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului în momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.
  • Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către site-ul casmed.md ci doar de către instituția de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
  • Clientii pot comanda online de pe site-ul casmed.md folosind carduri emise oriunde in lume. Pentru cardurile emise în străinătate, atasate la conturi in alta moneda, conversia se face in lei la cursul valutar al băncii emitente. Plățile efectuate din afara teritoriului Republicii Moldova se fac in lei.
  • Rambursarea mijloacelor bănești se efectuează doar pe cardul bancar care a fost folosit pentru achizitie si numai în cazul în care produsele nu a fost livrate clientului, restituirea marfii nu este acceptata.
 • Date ce vor fi introduse pentru efectuarea plății sunt următoarele:
  • Numărul cardului (16 cifre)
  • Data expirarii (luna si anul)
  • Codul CVC sau CVV (3 cifre)
  • Numele de pe card
 • Dacă alegeți sa efectuati plata online cu cardul, veți fi redirecționat într-o pagina securizata a procesatorului de plati online.
  Detaliile cardului nu vor ajunge la niciun angajat casmed.md nu va intra in posesia datelor de card. Tranzacția se desfășoară pe serverele procesatorului de plati online.
  După înregistrarea cu succes a comenzii suma plătită va fi blocata in contul dumneavoastra urmand a fi incasata de catre casmed.md doar dupa confirmarea comenzii. Compania noastră nu stochează nicio informație sensibilă legată de cardurile bancare.

Livrare

Termenul de livrare se poate extinde în anumite situații izolate (de exemplu: condiții meteo nefavorabile, perioadele sărbătorilor legale, probleme tehnice neprevăzute etc). Vă vom notifica în cazul în care întâmpinăm una dintre situațiile sus menționate.

Puteți alege orice adresa pentru livrare – acasă, în oficiu sau oricare altă adresă, fără achitări suplimentare. Noi acceptăm o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. În cazul în care aveți nevoie pentru a livra comanda pe diferite adrese, vă rugăm să înregistrați comenzi diferite pentru fiecare adresă.

LITIGII ŞI DISPOZIŢII FINALE

Orice neînțelegere, problemă apărută în momentul cumpărării, achitării, sau livrării produselor achiziţionate prin intermediul casmed.md şi care nu este reglementată de niciun articol din prezentul document sau termenii de achitare și livrare, se va soluţiona pe cale amiabilă în conformitate cu prevederile Legii privind protecția consumatorului.

În cazul în care nu se reuşeşte soluţionarea amiabilă a litigiului, competenţa revine instanţelor naţionale de judecată.

Continuarea utilizării acestui site presupune acceptarea implicită şi necondiţionată a termenilor respectivi.

Plângeri

În cazul unei plângeri, care este legată direct de momentul de vânzare-cumpărare a produsului, puteți contacta Agenția pentru Protecția Consumatorilor a Republicii Moldova folosind următoarele coordonate: mun. Chișinau, str. Vasile Alecsandri, 78.

Tel.: (022) 741464

Linia fierbinte: 080028028

www.consumator.gov.md