Am învățat să fiu mai aproape de oameni…

Dacă doriți o schimbare în viitor – deveniți această schimbare în prezent.

Gandhi Mahatma

 

Mă numesc Victor!

În prezent activez în calitate de șef serviciu în cadrul Echipei mobile Glodeni, iar în sfera socială sunt deja de peste 3 ani. M-am alăturat Echipei mobile acum un an și am descoperit aici o echipă minunată, împreună cu care încercăm să fim utili beneficiarilor noștri. Nu e ușor să fii șef serviciu, dar schimbările și dorința de a ajuta oamenii au fost mereu un impuls pentru mine să învăț lucruri noi și să merg înainte.

 

Activitatea în cadrul Echipei mobile m-a învățat cât este de important să fim alături de oameni și să îi ascultăm, mai ales acolo unde părinți cu copii sau persoane cu dizabilități se confruntă zilnic cu situații complicate, dar nu știu unde și cum să se adreseze după suport. Zâmbetele și micile succese ale beneficiarilor noștri sunt cea mai mare recompensă pentru munca pe care o fac.

 

Timpul meu liber mă strădui să îl dedic în primul rând familiei, care mă susține în tot ceea ce fac. Încerc să îmi planific timp pentru lectură, deoarece cred că fiecare persoană trebuie să crească personal și profesional. Uneori, în weekend organizăm excursii la aer liber cu familia, în sânul naturii ca să ne umplem de energie sau merg la pescuit cu prietenii.