Îmbătrânim activ și pozitiv!

În premieră pentru țara noastră, CASMED va deschide la Bălți un Centru pentru bătrâni prin care va promova conceptul de „îmbătrânire activă”.
Îmbătrânirea activă înseamnă o calitate sporită a vieții vârstnicilor, programe de sănătate pentru întreținere fizică, incluziune socială prin diverse activități de voluntariat. Toate aceste măsuri se vor a fi o soluție la problemele comune ale bătrânilor: singurătatea, izolarea socială, degradarea fizică și emoțională.
CASMED apelează la susținerea noastră pentru a suplini suma necesară deschiderii centrului. Susținând acest Centru, suțineți de fapt conceptul de îmbătrânire activă în Republica Moldova. În timp se va confirma utilitatea lui și va putea fi preluat și de către alte organizații de profil și implementat și în alte centre din țară – aceasta reprezintă de fapt adevărata miză a acestui proiect, pe care noi cei tineri nu trebuie să o ratăm. O facem pentru bunici, părinți și pentru noi, în cele din urmă.
Mai multe detalii depre acest proiect și cum îl puteți susține găsiți aici: https://guvern24.md/projects/imbatrinim-activ-si-pozitiv/