Concurs de granturi mici: CASMED selectează parteneri pentru implementarea inițiativelor prietenoase vârstei

Asociația Obștească Centrul de Asistență Socio-Medicală la Domiciliu „CASMED” lansează programul de granturi mici din cadrul proiectului „Îmbătrânire și Sănătate”, implementat în parteneriat cu HelpAge International, cu suportul Crucii Roșii din Elveția.

 

Scopul programului este de a dezvolta o colaborare eficientă între autoritățile locale, cetățeni și alți actori comunitari în vederea implementării inițiativelor prietenoase vârstnicilor prin crearea condițiilor care să faciliteze accesul persoanelor în etate la servicii de calitate, comunicare și oportunități de participare socială și civică. Bugetul total al programului pentru anul 2017, constituie 132.000 MDL, granturile fiind acordate prin concurs.

 

În acest context, invităm primăriile și/sau organizațiile obștești din localitățile partenere ale proiectului „Îmbătrânire și Sănătate” să  prezinte dosarele de aplicare. Opt proiecte care vor întruni cel mai mare punctaj, vor primi finanțare.  

 

Dosarele pentru participare vor fi expediate către AO „CASMED” până la data de 10.09.2017, ora 17.00

Fiecare dosar prezentat va conține următoarele acte:

  1. Formularul de solicitare a finanțării
  2. Bugetul detaliat al proiectului
  3. Alte documente considerate relevante.

 

Formularele și toată informația necesară poate fi găsită în Regulamentul Programului de Granturi Mici 2017.

Alte informații necesare, le puteți afla, apelând la nr. de telefon +373 231 2 76 74, Livia Golovatii, Coordonator de proiect.