Văscăuți – Comunitate Prietenoasă Vârstei: Renovarea și dotarea căminului cultural

Astăzi, 13 august 2019, a avut loc deschiderea oficială a casei de cultură din s. Văscăuți renovată și dotată recent, în cadrul proiectului „Dotări și echipamente pentru căminul cultural”.

 

Proiectul a fost finanțat în cadrul programului de granturi mici, parte a proiectului ”Îmbătrânire și sănătate” implementat de către AO ”CASMED” și HelpAge International cu suportul financiar al Crucii Roșii din Elveția. Valoarea totală a proiectului este de 253.500 lei din care contribuția AO „CASMED” constituie 58.678 lei, restul banilor fiind asigurați prin contribuția primăriei s. Văscăuți și a comunității.

 

Scopul acestui proiect este crearea condițiilor adecvate pentru implicarea persoanelor vârstnice în viața socio-culturală a comunității. Beneficiari direcți ai proiectului vor fi cel puțin 180 de persoane în etate din localitate, inclusiv vârstnici solitari și cu dizabilități.

 

Aflați mai multe despre inițiativele prietenoase vârstei din Văscăuți, urmărind pagina de facebook 👉 Văscăuţi Comunitate prietenoasă vârstnicilor 👍