Instruirea cu genericul „Stresul la locul de muncă”

 ue  uu
 

Mai puțin stres la locul de muncă pentru angajații CASMED!

 
Din păcate, joburile unde stresul este la minimum sunt greu de găsit, poate chiar imposibil, cu precădere în procesul de prestare a serviciilor.
O soluție mai realistă ar fi ca angajații să încerce să adopte niște strategii eficiente, care sa le reducă stresul resimțit.✅
 
Prin urmare, pentru a dezvolta reziliență la stres, 60 de angajați ai AO „CASMED” au beneficiat în perioada 14-16 decembrie de instruirea cu genericul „Stresul la locul de muncă”, organizată în cadrul proiectului: ”COVID-19: Reziliența și Durabilitatea Societății Civile”, implementat de ERIM (fostul IREX Europe), cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.
Astfel, în cadrul instruirii profesioniștii din organizație au discutat despre ce este stresul, cum și de ce apare, care sunt consecințele stresului, dar și au învățat metode noi de prevenire și depășire a situaților de stres. 🙂
 
Procesul de instruire a fost facilitat de tabla interactivă și proiector, recent achiziționate în cadrul proiectului ”COVID-19: Reziliența și Durabilitatea Societății Civile”, drept pentru care sesiunea de instruire a decurs mai dinamic și mai interesant.
Potrivit doamnei Guilă Liudmila, lucrător social, sesiune de instruire a fost utilă și binevenită. ,”Atunci când muncești direct cu oamenii, ești expus inclusiv mesajelor negative, care te afectează emoțional și psihologic. Trainingul la care am participat mă va ajuta să fac față mai ușor provocărilor cu care mă întâlnesc în cadrul activității zi de zi, pentru că am înțeles ce pași trebuie să fac atunci când mă simt obosită și cum să mă relaxez, cum să-mi organizez ziua ca să nu mă epuizez și să-mi păstrez o stare bună de spirit.”
 

 IMG-7853 IMG-7924

 
 

IMG-7928