Achiziție servicii de elaborare a unui spot videografic

În contextul implementării contractului de subvenție locală în cadrul Proiectului „Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice”, implementat de către GIZ Moldova cu suportul financiar al Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei (BMZ) și al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), Asociația Obștească CASMED își propune achiziționarea de servicii de elaborare a unui spot videografic.

 

Specificații tehnice:

Descriere serviciu: Producerea unui spot video animat 2D, cu personaje cu genericul „Angajarea asistată a persoanelor cu dizabilități

Durata spot: 30 secunde

Limba: Română și rusă

 

Oferta comercială va include descrierea serviciilor și caracteristicile tehnice (poate fi indicat și un link către portofoliu), prețul unitar în MDL TVA la cota zero (TVA 0%), termenul de livrare a spotului final.

 

Oferta va fi semnată și ștampilată de către persoana autorizată.

 

Criteriile de selectare a ofertantului:

  • dosar complet ce corespunde solicitării, incluzând oferta de preț detaliată și specificațiile disponibile, termenii de livrare;
  • corespunderea ofertei cu specificațiile tehnice indicate în anunț;
  • preț.

 

Termenul limită de depunere a ofertelor:

Ofertele vor fi depuse până la data de 20.06.2021, ora 18:00 la adresa de e-mail casmed.angajare.asistata cu specificarea „Ofertă elaborare spot videografic”. Ofertele incomplete sau transmise după termenul indicat mai sus nu vor fi acceptate. Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.

 

Date de contact: Alexandrina Reaboi, Coordonator de proiect 060038000, email: casmed.angajare.asistata@gmail.com